De praktijk

Sponsorpartner bij 
Loop Leeuwarden

Loop Leeuwarden bestaat al 15 jaar. Jaarlijks staan er duizenden hardlopers, wandelaars en kinderen aan de start. Sportive Marketing is verantwoordelijk voor het verbinden, uitbouwen en behouden van sponsoren.  

Organisatie Waadhoeke Fietstocht

Een nieuw en verrassend fietselement in de Friese gemeente Waadhoeke zal plaatsvinden in september 2021. Sportive Marketing is als initiatiefnemer verantwoordelijk voor organisatie, samenwerking met partners en verbinding met lokale ondernemers.

Belangenbehartiging sponsorgelden

Sportive Marketing behartigt de sponsorbelangen van MVBM. Deze sponsor toont zich betrokken bij diverse lokale sportverenigingen maar is ook trotse sponsor van SC Cambuur. Sportive Marketing maakt inzichtelijk welke mogelijkheden de sponsorcontracten bieden.

Strategiën Sportverenigingen

Sportive Marketing biedt ondersteuning aan sportverenigingen bij hun positionering, uitrol van de sponsorstrategie, ledenbinding of het ontdekken van het onderscheidend vermogen. We helpen bij het maken van strategische keuzes om sponsoren en leden te binden. 

REACTIES

"Jochem is een expert op een gebied van de ontwikkeling van marketingconcepten waarmee hij via sport de samenleving dichterbij elkaar brengt."

Joost van der Meulen
Bestuur vv Foarút

"Jochem is sterk in het ontwikkelen van strategische en innovatieve concepten, waarbij hij altijd de haalbaarheid in het achterhoofd houdt."

Erwin van Haren
Marketing manager 
Strong Viking BV

"Wij zijn onder de indruk van de systematische, professionele aanpak. Jochem is een betrouwbaar betrokken gesprekspartner met veel kennis van zaken."

Sietze Braaksma 
Stichting Gezonde Stad