Ik wil graag sponsoren
MAAR .... HOE?

Sportive marketing ondersteunt jou bij de promotie van je bedrijf via sportevenementen, sportverenigingen of sporters.

Succesvolle sponsoring:

  • Past bij jou
  • Past bij de visie van jouw bedrijf
  • Past bij je doelstelling met sponsoring
  • Past bij je budget
  • Past bij je dienst of product

Ik wil graag meer weten

THEMA'S VOOR BEDRIJVEN

Sportmarketing

Wij helpen zorgen dat je bedrijf zichtbaar wordt, op het juiste moment, op de juiste plaats. Goede marketing vraagt kennismaking en het opstellen van een plan van aanpak met concrete communicatieve en commerciële doelen. Om de juiste doelgroep te bereiken is het belangrijk om een pro-actieve keuze te maken voor een specifieke sport, evenement of vereniging.

Sportsponsoring

Wij helpen zorgen dat je het juiste resultaat krijgt middels sportsponsoring. We hebben ervaring met sponsorcontracten en het vormgeven van de activaties. Vaak is het sponsorbedrag maar een deel van de afspraken.

Belangenbehartiging

Wij ontzorgen jou als sponsor. In overleg leggen we contact met de organisatie die jij sponsort en zorgen we ervoor dat jouw bedrijf zo goed mogelijk in beeld gebracht wordt. Denk aan foto's en verhaal tijdens een evenement. We kunnen zorgen voor overzicht van de verschillende partijen die je sponsort en zorgen dat jij weet wanneer je als sponsor aanwezig moet (kunt) zijn. 

Activatie partnership

Wij helpen jou duidelijk krijgen wat het resultaat van de sponsoring moet zijn en hoe we dat voor elkaar gaan krijgen. Hoe laten we mensen weten dat jouw bedrijf sponsor is op een manier die bij de consument én jouw bedrijf past.