PROJECTEN

Sponsorpartner bijĀ 
LOOP Leeuwarden

Loop Leeuwarden bestaat al 15 jaar. Jaarlijks staan er duizenden hardlopers, wandelaars en kinderen aan de start. Sportive Marketing is verantwoordelijk voor het verbinden, uitbouwen en behouden van sponsoren.  

 

 

TT Festival
Assen

Het TT Festival is de perfecte mix van muziek, ronkende motoren en de geur van brandend rubber. Het festival trekt jaarlijks zo'n 200.000 bezoekers en is hiermee het grootste gratis festival van het noorden. Sportive Marketing is betrokken door het ontwikkelen van een passende sponsorstrategie en het werven van sponsoren.

Waadhoeke
Fietstocht

Een nieuw en verrassend fietsevenement in de Friese gemeente Waadhoeke zal plaatsvinden in september 2021. Sportive Marketing is als initiatiefnemer verantwoordelijk voor organisatie, samenwerking met partners en verbinding met lokale ondernemers.

Strategiën Sportverenigingen

Sportive Marketing biedt ondersteuning aan sportverenigingen bij hun positionering, uitrol van de sponsorstrategie, ledenbinding of het ontdekken van het onderscheidend vermogen. We helpen bij het maken van strategische keuzes om sponsoren en leden te binden. Via een online brainstorm kunnen we de eerste stappen zetten.

REACTIES

"Jochem is een expert op een gebied van de ontwikkeling van marketingconcepten waarmee hij via sport de samenleving dichterbij elkaar brengt."

Joost van der Meulen
Bestuur vv Foarút

"Wij zijn onder de indruk van de systematische, professionele aanpak. Jochem is een betrouwbaar betrokken gesprekspartner met veel kennis van zaken."

Sietze Braaksma 
Stichting Gezonde Stad

"Of het nou gaat om ledenwerving of sponsoring; Jochem is pro-actief en zit vol praktische ideeën waar wij als vereniging direct mee aan de slag kunnen!"

Jitse van Erp
Bestuurslid 
TV Schatzenburg

"Jochem is sterk in het ontwikkelen van strategische en innovatieve concepten, waarbij hij altijd de haalbaarheid in het achterhoofd houdt."

Erwin van Haren
Marketing manager 
Strong Viking BV